تامین سرمایه در گردش پروژه تولید سولفات منیزیم- فاز اول(11000تن)
شرکت صنعنی و معدنی فناوران کانسار پارس
سـرمایه جـذب شـده تا ایـن لحظـه
80,000,000,000 ریـال
100% از 80,000,000,000 ریـال
سـرمایه پذیـر
شرکت صنعنی و معدنی فناوران کانسار پارس
سـرمایه گذاران
177
مـدت طـرح
12 ماه
پیـش بینـی سـود
40 ٪
مهلـت سـرمایهگـذاری
ثانیه
دقیقه
ساعت
روز
تا پایان روز شنبه 7 مهر 1403- ساعت ۲۳:۵۹
- معرفی طرح
- اطلاعات کلیدی شرکت
- اطلاعات مالی
- اسناد و مدارک
- گزارشات دورهای
تامین سرمایه در گردش پروژه تولید سولفات منیزیم- فاز اول
مکـان
ایران - فارسنوع طرح
شناورنماد طرح
پارسآشنادستـه بنـدی
دستهبندی نشدهپرداخت سود
انتهای ماه سوم هر سه ماه یکبار ۱۰ درصدطـرح در یـک نگـاه
1.مقدمه: در این طرح به بررسی تامین مالی واحد تولید سولفات منیزیم در شرکت صنعتی و معدنی فناوران کانسار پارس پرداخته می شود. این شرکت با دارا بودن معادن منیزیت و دولومیت، و سابقه فعالیت درخشان در زمینه استخراج و فرآوری مواد معدنی، آمادگی لازم برای اجرای این پروژه را دارد. 2.محصول: سولفات منیزیم یک ترکیب معدنی با فرمول 4MgSO است که به صورت پودر سفید رنگ و بدون بو وجود دارد. این ماده کاربردهای مختلفی در صنایع مختلف از جمله کشاورزی، دارویی، نسوز، چرم و ... دارد. 3.بازار هدف: بازار هدف برای سولفات منیزیم بسیار گسترده است و شامل صنایع مختلفی می شود. مهمترین مصرف کنندگان سولفات منیزیم عبارتند از: • صنعت کشاورزی :به عنوان کود برای افزایش حاصلخیزی خاک و بهبود کیفیت محصولات • صنعت دارویی :به عنوان ماده اولیه برای تولید داروهای مختلف • صنعت نسوز :به عنوان افزودنی برای افزایش مقاومت مصالح نسوز در برابر حرارت • صنعت چرم :به عنوان دباغ کننده چرم 4.فرآیند تولید: روش های مختلفی برای تولید سولفات منیزیم وجود دارد که رایج ترین آنها عبارتند از: • استخراج از آب دریا یا آب شور :در این روش، آب دریا یا آب شور تغلیظ شده و سپس سولفات منیزیم از آن استخراج می شود. • استخراج از کانی های منیزیم دار مانند منیزیت و دولومیت :در این روش، کانی های منیزیم دار استخراج شده و سپس به سولفات منیزیم تبدیل می شوند. • سنتز شیمیایی :در این روش، سولفات منیزیم از طریق واکنش شیمیایی بین منیزیم هیدروکسید و اسید سولفوریک تولید می شود. در این طرح، از روش استخراج از کانی های منیزیم دار برای تولید سولفات منیزیم استفاده خواهد شد. 5.ظرفیت تولید: ظرفیت تولید پیش بینی شده برای این واحد 11,000 تن در سال می باشد.
معرفـی
شرکت صنعتی و معدنی فناوران کانسار پارس در سال 1399 با سرمایهگذاری اشخاص حقیقی و شرکت سرمایهگذاری و توسعه میامی نگین تکیسان با هدف ایجاد کارخانه اکسید منیزیم و برخی دیگر از محصولات معدنی در لامرد فارس تأسیس گردید.
منطقه ویژه اقتصادی لامرد بهمساحت ۵۴ کیلومتر مربع در قسمت شمال شرقی شهرستان لامرد واقع شده است که بنا به موقعیت ژئوپلیتیکی خاص آن از نظر اقتصادی چشم انداز ویژهای را به خود اختصاص داده است. دردسترس بودن ذخایر بالای مواد معدنی، نزدیکی به آب دریا، وجود سرمایه های مالی و مواردی از این دست این منطقه را از سایر مناطق ویژه متمایز نموده است.
کارخانه اکسید منیزیم لامرد در مرکز منطقه ویژه اقتصادی لامرد و شرق کارخانه آلومنیوم لامرد واقع شده است. مساحت این کارخانه ۲.۶هکتار برآورد شده است. احداث این کارخانه با هدف تولید سالیانه ۱۵هزار تن اکسید منیزیم و ۵۰هزار تن دولومیت کلسینه در فاز اول در سال ۱۳99 آغاز شده است. برای رسیدن به این ظرفیت لازم است ۱۰۰,۰0۰ تن سنگ دولومیت استخراج شود.
با توجه به وجود کارخانه آلومینیوم جنوب در منطقه لامرد و به تبع آن صنایع پایین دستی موجود و نیاز آنها به منیزیم تصمیم گرفته شده که این واحد در این منطقه احداث گردد.
تامین سرمایه در گردش پروژه تولید سولفات منیزیم- فاز اول
شرکت صنعنی و معدنی فناوران کانسار پارس
سهامی خاص
14009426420
1399/06/22
حمیدرضا بهاالدینی
400,000,000,000 ریال
ندارد
ندارد
شرکت صنعنی و معدنی فناوران کانسار پارس
80,000,000,000 ریال
70,000,000,000 ریال
انتهای ماه دوازدهم
تضمین اصل سرمایه (ضمانتنامه تعهد پرداخت از صندوق و چک شرکت)
1,000 ریال
قبل از مالیات
132,001,211,705 ریال
52,001,211,705 ریال
62%
32,000,000,000 ریال
40 درصد
انتهای ماه سوم هر سه ماه یکبار ۱۰ درصد
در صـورت مشاهـده پیغـام اخطـار در هنگـام دانلـود فایـلهـای پیوسـت، اخطـار را نادیـده گرفتـه و به دانلـود فایـل ادامـه دهیـد، هشـدارهـا به علـت حجـم زیـاد فایـلهـا خواهـد بـود
در صـورت مشاهـده پیغـام اخطـار در هنگـام دانلـود فایـلهـای پیوسـت، اخطـار را نادیـده گرفتـه و به دانلـود فایـل ادامـه دهیـد، هشـدارهـا به علـت حجـم زیـاد فایـلهـا خواهـد بـود
ماشیـن حسـاب تخمیـن بازگشتـی
پیش بینـی سود 40٪